“Τα μαγικά χριστούγεννα της Ελίζας”

Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι

Πως μπορεί ένα κατάστημα παιχνιδιών να εξάψει την φαντασία των παιδιών; Τι γίνεται όταν η πορσελάνινη κούκλα της βιτρίνας ζωντανεύει; Συμβαίνει στ’ αλήθεια ή ταξιδεύουμε μαζί της, στον κόσμο της φαντασίας; Μία χριστουγεννιάτικη ιστορία διαφορετική από τις άλλες. Πρωτότυπη μουσική, τραγούδι, χορός και απίθανα μαγικά κόλπα που μαθαίνουν στα παιδιά την σπουδαιότητα της φαντασίας, με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

“Οι πειρατές και ο θησαυρός της φιλίας”

Μια φανταστική περιπέτεια

Μια τρομερή ανταρσία άφησε το πειρατικό μας καράβι χωρίς πλήρωμα. Θα καταφέρουμε να πάρουμε πίσω το θησαυρό μας με τη βοήθεια των μικρών μας φίλων; Μια παράσταση που μας διδάσκει οτι ο σημαντικότερος θησαυρός στη ζωή μας, είναι οι φίλοι μας.

“Οι εξερευνητές και το διαμάντι της γνώσης”

Ενα συναρπαστικό ταξίδι

Το παλιό ημερολόγιο του παππού Αλέξανδρου, θα βάλει σε περιπέτειες τους μικρούς μας φίλους. Η αναζήτηση του ανεκτίμητου λίθου θα μας ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο! Ποια ζώα ζουν στην Αφρική; Τι φαγητά τρώνε στην Ασία; Τι έθιμα έχουν στην Ν. Αμερική; Γνωρίζουμε τον κόσμο παίζοντας και τραγουδώντας. Τελικά, όμως, θα καταφέρουμε να βρούμε το πολύτιμο διαμάντι; Μια παράσταση που μας δείχνει πόσο σημαντική είναι η γνώση στο ταξίδι της ζωής μας.